15 januari 2009

Det rör sig

Nu på eftermiddagen var det dags för dagens andra besök på MVC. Vi fick träffa en läkare som undersökte mig och även tog ett ultraljud. Det visade sig att det fanns en 5 cm lång liten varelse inne i mig som redan kan sprattla med benen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er...3 och grattis!

Var det glöggfesten eller???
Välkomna till en ny värld - Kristin, du verkar redan vara där (med frukost på sängen och allt)
Stort grattis från oss i Lidköping

Jonas Renhult

Lullun sa...

Grattis! Och välkomna in i två nya spännande världar; barnväntarvärlden och bloggvärlden - ställen jag ju känner till ganska så bra. *hihi* Hoppas att morgonbesvären lägger sig snart och oj vad kul att vi alla ska få lov att följa med via er blogg!! Kram!

K sa...

Jonas: Du kanske inte var tillräckligt uppmärksam på vad som var i min glöggmugg på glöggfesten... Varför skulle vi annars ha gjort egen alkoholfri glögg när det enda man kan tävla i är alkoholhalt :-)

Lullun: Ja, nu när du har ett uppehåll (för jag hoppas du kommer kunna börja igen någon gång) så får väl jag börja. Syftet med den här bloggen är väl ungefär som din veckobok var från början, att hålla familjerna uppdaterade, även om våra familjer inte bor fullt lika långt bort som din :-). Men så småningom så blir det nog mycket bebisbilder här.

Anonym sa...

Åh, vad roligt!!! Jättekul att ni har en liten bebis på gång! Vi ses och hörs! Kram Ivette

Winnie The Pooh sa...

Whaaa!
*tokfnatt*
Men Gud vad roligt!!! Hoppas du mår bra.
oj vad jag skall hänga här nu!!
Grattis, Grattis, Grattis,Grattis, Grattis, Grattis,Grattis, Grattis, Grattis,Grattis, Grattis, Grattis,Grattis, Grattis, Grattis,Grattis, Grattis, Grattis,Grattis, Grattis, Grattis!!!
Krama M!!

Kramar
hysterisk Fru R

Anonym sa...

GRATTIS :)
Å vad roligt, jag (L) blir så avundsjuk men får inte "härmas" för J.
Kramar från Herr och Fru Bergsten

Anonym sa...

JÄTTE STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!!!

:-)

Kram LIZA & RODNEY