21 januari 2009

När Vansbro är för mesigt

Jag läste om Lewis Gordon Pugh i dag på Miljöbloggaktuellt. Han har världsrekordet i kallsimning och har bland annat simmat i nollgradigt vatten vid Antarktis. På den länkade videon simmar han en kilometer vid Nordpolen. Han kallas för Isbjörnen och innan simningen vid Nordpolen gick han upp nästan 20 kg som ett led i förberedelserna. Häftigt!

YouTube - lewis gordon pugh

8 kommentarer:

K sa...

Hm... Jag måste lära mig att lägga upp videor på ett bättre sätt. Det är i alla fall den översta av de som visas i träfflistan som jag menar.

Winnie The Pooh sa...

Och jag som trodde rubriken syftade på ORTEN Vansbro...

K sa...

Fru R: För mig och M som gladeligen har smörjt in oss i fett och simmat Vansbrosimmet så finns det bara en betydelse av ordet. Fast det är ju så klart en ort också.

Anonym sa...

Nyheten sprider sig, från Fru T till julföräldrarna..............
GRATTIS GRATTIS GRATTIS. Å va kul, vi blir fler och fler på juldan för självklart måste ni inviga Knodden, Snoddas Gösta eller vad det blir i denna lååååååååååånga tradition.

G & A

M sa...

Vi har nu bokat in juldagen 18 år framöver.

Rockulle sa...

Okej, Vansbro var mysigt och en lätt match. Men... Nej, tack! Usch och fy!

E hette "Liten" tills vi såg honom. Då var det Edvin direkt.

Nu ska jag bli först att rösta. Visst är det också en tävling? ; )

Rockulle sa...

Hmmm. Det är någon som mixtrar med svaren tror jag. Snoddas är väl fint! Det har ju dubbel Linköpingsanknytning. Men jag håller med om att Miti är fyndigt. Pussa magen och ha det gott! /Kram "gammelmoster" U

K sa...

Det är alltid en tävling och det gula laget vinner varje gång!