1 januari 2009

Nytt år - nu drar vi!

Så, nu är hela M:s familj invigd, även om inte ryktet har hunnit gå till alla mostrar och fastrar riktigt än (han har ju några fler än vad jag har). I dag på promenad i det fantastiska nyårsdagsvädret mötte vi dock M:s farbror med fru och passade på att berätta för dem. När vi gick vidare kom vi på att det kanske var dumt, de bor ju granne med vännen MA:s föräldrar. Tänk om ryktet hinner sprida sig till MA & FE innan vi hunnit berätta det för dem. Vi hoppas på det bästa och om det skulle vara så att de redan vet när vi berättar kan vi ju hoppas att de håller god min och låtsas som att det är en nyhet.

Efter en trevlig nyårsmiddag fick vi också veta vad den andre lille kusinen eventuellt ska heta. Utan att avslöja för mycket så kan man säga att vårt barn absolut inte kommer heta Joel, Boel, Poel, Soel eller Koel eftersom det skulle bli för förvirrat för svärföräldrarna.

I morgon åker vi iväg till Alperna för en veckas skidåkning i Serre Chevalier. Det ska bli härligt. Snörapporten visar på 40 cm nysnö vilken förmodligen innebär en hel del off-piståkning för M på förmiddagarna när vi har skidkola. Jag tror skidåkningen blir en bra början på ett förhoppningsvis mycket bra år!

Inga kommentarer: