6 april 2009

Barnvagnar igen

Idag har vi varit och kollat barnvagnar igen. I fredags efter att ha besökt en barnvagnsbutik på Backaplan var vi ganska säkra på att vi hade bestämt oss för en modell av trehjulingar. Idag fortsatte vi med de kvarvarande två butikerna på Backaplan och insåg att vi nog har ändrat oss. Just nu lutar det åt en hederlig fyrhjuling med rejält gung och lastutrymme nertill. Nu ska vi låta det här sjunka in innan vi ger oss ut för att faktiskt inhandla något. Det är ju inte helt omöjligt att vi ändrar oss igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Antar att ni kollat
http://www.alltombarnvagnar.se/okandamarken.htm
http://alltombarnvagnar.se/behov.htm
http://www.sp.se/sv/index/services/perambulator/Sidor/default.aspx
och
http://www.konsumentverket.se/Documents/rapporter/2008/2008_02_barnvagnar_justerbara_handtag.pdf
MVH
M2

Anonym sa...

Hej! Snubblade över er blogg och villbörja med att gratulera! :)
Var själv helt vilsen när det var dax för barnvagnsinköp för ca 2,5 år sedan och velade fram och tillbaka mellan tre- och fyrhjulingar samt lastutrymme och hur terrängvänlig den skulle vara. Saknade konkreta tips och råd (ville ju gärna ha ett facit på hur allt skulle bli sen... ;) )
Blev iaf en fyrhjuling med svängbara framhjul och vi har varit hur nöjda som helst! Har inte bytt till sulky, utan använder den fortfarande (har endast köpt till en superbillig paraplyvagn när vi inte har möjlighet att lasta med den "stora" vagnen).
Lycka till med allt!