13 april 2009

Påsken

Vi började påskledigheten med att jobba kortdag på Skärtorsdagen. Sen åkte vi söderut för att fira Påsk med svärföräldrarna i Halland. På vägen dit hann vi med ett besök på Gekås i Ullared där vi passade på att inhandla lite grejer till Snoddas och till oss själva. På fredagen var vi på trevligt 25-årskalas i Vinberg och fick bl a veta att Snoddas kommer få en jämngammal kompis där.

På lördagen åkte vi ut till svärföräldrarnas skogsställe, promenerade i skogen i det vackra vårvädret och beundrade de fina djuren i hagen.

På kvällen var det påskmiddag och sen gick vi ut för att titta på påskeld, men det var helt folktomt runt den stora högen som någon hade lagt upp, och vi vågade inte tända på själva, så det blev till att gå hem igen utan eld (fast helt utan blev vi inte, för M och svärmor eldade löv på eftermiddagen).
På påskdagen åkte vi hem till Partille igen och M började jobba på vinden. Jag skurade och oljade altanen och idag har jag gjort i ordning utemöblerna. Vi har också hunnit med att åka till två av M:s favoritaffärer: byggvaruhuset och blomsteraffären. Så nu står det även en nybyggd planteringsbänk på balkongen och vår vinbärsbuske är omplanterad i ny kruka. Sammanfattat så har det varit en mycket bra påskhelg, med både ledighet och fixande.

Inga kommentarer: